PERMANENTA SAMLINGAR

1984 deltog jag för första gången i en samlingsutställning i London. Det var i en årligen återkommande utställning med Society of Wildlife Artists. Den som rekommenderade mig var dåvarande chefen för Tryon and Mooreland Gallery, major Brian Booth som senare byggde upp Holland & Holland Fine Art Department där jag fick nöjet att ställa ut 1995. År 1986 blev jag för första gången antagen att deltaga i "Birds in Art", en vandrande utställning med 100-talet målare och skulptörer som varje år har en utställningsstart i staden Wausau i Wisconsin.

1992 hade jag min första separatutställning i USA. Det var på Grand Central Art Galleries i New York. Jag blev då inbjuden som medlem i "Society of Animal Artists". Sedan har det rullat på med separatutställningar och deltagande i grupputställningar runt om, företrädesvis i Europa och Amerika.

1989 inköpte SWAN, museum “Society of Wildlife Art for the Nations i Glouchester, England en större oljemålning med kungsörn till permanenta samlingarna. Leigh Yawkey Woodson Art Museum och National museum of Wildlife Art i USA har 2 respektive 1 oljemålningar, inköpta 1990, 1996 och 2003. 2003 fick jag uppdraget att visa måleri från mina resor i Sibirien under St. Petersburgs 300-årsjubileum.


Permanenta utställningar:

- Museum Nature in Art, Glouchester, England
- Leigh Yawkey Woodson Art Museum, USA
- National Museum of Wildlife Art, USA
- Naturhistoriska Riksmuseet, Stockholm, Sverige

Grönlandsfalk  

GRÖNLANDSFALK Olja 120x80cm.
National Museum of Wildlife Art, USA


Kungsörn

KUNGSÖRN och RÄV Olja 100x130cm. Leigh Yawkey Woodson Art Museum, USA


Tjäderspel

TJÄDERSPEL. Olja, 110x160cm. Leigh Yawkey Woodson Art Museum, USA


Kungsörn

KUNGSÖRN Olja 180x180cm. Museum Nature in Art, Gloucester, England